Meesterbehang

5 werkdagen levertijd

Gratis digitaal voorbeeld

Gratis verzending vanaf €250,-

Offerte binnen 24u

17/11 TOT 26/11   BLACK FRIDAY ACTIE     MEER KOPEN = MEER KORTING     -10% TOT 250 EURO KORTINGSCODE: BLACKFRIDAY-10     -15% VANAF 250 EURO KORTINGSCODE: BLACKFRIDAY-15

Algemene voorwaarden

The Signmaker
Van der Swalmestraat 9
4381 TC Vlissingen

T +31 (0)6 315 617 21
E info@thesignmaker.nl
W www.thesignmaker.nl
KVK: 70646899

01 Onderwerp van de Overeenkomst
De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing voor de verkoop en verzending van alle goederen die de koper heeft besteld met behulp van www.meesterbehang.nl.

02 Exclusiviteit van onze Algemene Voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn exclusief. Wij erkennen geen tegenstrijdige of afwijkende voorwaarden van de gebruikers, tenzij wij hiermee uitdrukkelijk schriftelijk mee akkoord zijn gegaan.

03 Gevolgen van de Overeenkomst
Als u een bestelling plaatst via de e-mail of onze website www.meesterbehang.nl, ontvangt u een bevestiging via de e-mail (bevestiging van ontvangst). De overeenkomst tussen de verkoper en de koper komt niet tot stand door de bestelling van de koper of de bevestiging van de verkoper, maar door de aanvaarding van de bestelling door de verkoper.

04 Verzending
Levering vindt plaats na de bevestiging van de ontvangst en na de verwerking van de bestelling. Wij streven ernaar de bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken en de bestelde goederen te leveren op de snelst mogelijke manier. Als we niet kunnen leveren volgens schema, zullen wij u hierover zo snel mogelijk berichten. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling in delen te leveren, tenzij dit onredelijk is voor de koper om dit te accepteren. Mocht uw bestelling niet kunnen worden bezorgd op een door u foutief opgegeven adres waarna uw bestelling naar ons wordt geretourneerd, zijn wij genoodzaakt de kosten aan u door te berekenen om uw bestelling opnieuw aan u te kunnen verzenden. De kosten hiervoor bedragen 7,50 euro. Een fout in adressering gemaakt door The Signmaker komt uiteraard voor onze eigen rekening.

05 Voorwaarden van Eigendomsrechten en Auteursrechten
Wij behouden het recht van eigendom van het bestelde product, evenals van alle andere artikelen van dezelfde order, totdat de klant heeft voldaan aan alle eisen en vorderingen die voortvloeien uit zijn zakelijke relatie met ons. De auteursrechthebbende van de ontwerpen van onze producten is The Signmaker of andere derde partijen. Elke reproductie, te bewerken of ander gebruik van de ontwerpen voor commerciële doeleinden is in strijd met het auteursrecht en is verboden. Als u uw eigen ontwerp levert voor de productie van een welk reclameproduct dan ook dient u ervoor te zorgen dat u bevoegd bent om dat te doen. U moet garanderen dat de afbeeldingen door u gebruikt mogen worden. Wij behouden ons het recht voor om de productie af te wijzen wanneer de afbeelding illegaal geproduceerd is of als er een reden is om te vermoeden dat de productie de rechten van derden zou kunnen schaden. In geval van overtreding van de wetten op het auteursrecht of andere industriële eigendomsrechten van derde partijen samenhangend met het gebruik van een koper, zal de koper de verkoper vrijwaren van alle claims die de oorspronkelijke eigenaar eventueel zal handhaven.

06 Betaling en Verzendkosten
Alle prijzen in onze webwinkel zijn inclusief BTW. U kunt betalen met Ideal en per bankoverschrijving. Verzendkosten worden apart aangegeven voordat u uw bestelling definitief wilt afrekenen.

07 Verrekeningen
Het recht van retentie of verrekeningen van terugvorderingen is alleen mogelijk indien deze tegenvorderingen zijn verklaard of erkend door ons. De koper kan slechts aanspraak maken op een recht van retentie op vorderingen die voortvloeien uit dezelfde bestelling.

08 Vertraging
Indien de koper niet betaalt, zal een vertragingsrente van 5% worden geheven voor de openstaande betaling (als de klant een ondernemer, publiekrechtelijke rechtspersoon of de publieke sector betreft wordt 8% vertragingsrente geheven) boven de betreffende basisrente. De contractuele partner heeft het recht om te bewijzen dat wij minder schade of geen schade zouden hebben ondervonden.

09 Garantie en Aansprakelijkheid
De garantie is onderworpen aan wettelijke voorschriften, behoudens voor zover hier onderstaand is beschreven. De afbeeldingen van onze producten op het internet kan de kwaliteit, maat of kleur niet exact weergeven zoals het origineel. Met natuurlijke materialen, kunnen kleine variaties in structuur en kleur optreden. Wij leveren dan ook uitdrukkelijk de goederen van dezelfde soort en kwaliteit. De garantieperiode van 1 jaar geldt vanaf de leverdatum. Als er een defect optreedt binnen de wettelijke garantieperiode, behouden wij het recht om het item ofwel te vervangen door een van dezelfde waarde of de defect te herstellend. Indien vervanging niet mogelijk is of de vervangende levering tweemaal defect is, heeft de klant het recht, wat overeenkomt met wettelijke eisen, hetzij de overeenkomst te ontbinden of te vragen om een redelijke verlaging van de aankoopprijs. Verdere eisen blijven onaangetast. Wij zijn slechts aansprakelijk voor materiële schade van die aard, dat deze niet is gemaakt door opzettelijke en grove nalatigheid in overeenstemming met de wettelijke vereisten. In het geval van een kleine nalatigheid zijn wij aansprakelijk voor de financiële schade of schade aan eigendommen alleen wanneer essentiële plichten (kardinale plichten) van de overeenkomst zijn geschonden. De aansprakelijkheid is beperkt tot de reguliere, typisch voorzienbare gevallen van schade. De aansprakelijkheid voor (gevolg) schade niet gedekt door deze overeenkomst wordt uitgesloten. Voor zover onze aansprakelijkheid wordt uitgesloten of wordt beperkt, is dit ook van toepassing op de persoonlijke aansprakelijkheid van alle andere personen die met The Signmaker geassocieerd worden.

10 Kortingsbonnen
Kortingsbonnen kunnen niet worden ingewisseld voor geld. In geval van annulering van een bestelling betaald met een kortingsbon, heeft de koper geen recht op contanten retour.

11 Slotbepalingen
Indien een of meer van de bepalingen ineffectief zijn, zal het niet leiden tot de ineffectiviteit van het hele contract. Een ongeldig verklaarde bepaling wordt vervangen door de relevante wettelijke bepaling.

Vlissingen, Nederland 01-01-2018

nl_NLNederlands